KINO LIČ - NEDJELJA 22.11.2020.

KINO LIČ - NEDJELJA 22112020

  


SVJETSKA TURNEJA - TROLOVI - Nedjelja 22.11.2020. u 15.30 sati 
 
Režija: Walth Dohrn
Sinkronizirano - Glasovi: Renata Sabljak, Pavao Fabijan Medvešek, Mladen Vasari, Dušan Bućan
Trajanje: 1h 31'
Kategorizacija: Svi uzrasti

Popularni Trolovi se vraćaju! Veliki hit iz 2016. godine dobiva nastavak jer se mala stvorenja koja vole pjevati i plesati vraćaju na velike ekrane 2020. godine. Trolovi će u svojim pustolovinama otkriti da nisu sami i da uz njih postoji još pet različitih Trolovskih plemena, svatko sa svojim glazbenim žanrom: Funkom, Countryiem Technom, Klasikom, Popom i Rockom. 
 
Tvorci Shreka i Malog šefa kreću u ovu glazbenu avanturu u kojoj će se naći i originalna muzika Justina Timberlakea koji je zaradio nominaciju za Oscara za pjesmu „Can’t Stop the Feeling!”.
 
******************************************************************************
 
SUKOB GENERACIJA - RAT U KUĆI - Nedjelja 22.11.2020. u 17:30 sati 
 
Režija: Tim Hill
Glavne uloge: Robert De Niro, Christopher Walken, Uma Thurman
Trajanje: 1h 38'
Kategorizacija: Svi uzrasti

Desetogodišnji Peter oduševljen je viješću da se njegov djed doseljava k njemu, no, njegovom uzbuđenju dolazi kraj kada shvati da se od njega očekuje da djedu prepusti svoju sobu, dok bi on trebao noćiti na jezivom tavanu.
 
 
KUPNJA ONLINE ULAZNICA : http://kino.hr/lic

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree