Hotel Bitoraj

Hotel Bitoraj

  


Envoyer la demande ou la réservation

Hotel Bitoraj poznati je fužinarski ugostiteljski objekt s vrhunskim smještajem i odličnim restoranom. Potpuno je obnovljen i proširen 2007. godine, a  2019. godine u sklopu hotela izgrađen je wellness.

Hotel Bitoraj čuva dugu tradiciju turizma u Fužinama. Bio je to jedan od prvih smještajnih kapaciteta početkom 20. stoljeća, kada je nosio ime Pansion Neda. Smješten je u središtu Fužina. Raspolaže s ukupno 50 kreveta u prekrasnim prostranim sobama uređenim na razini 4 zvjezdice. Uz klasičnu ponudu, hotel nudi i sobu Afrodita za mladence i zaljubljene te sobu za osobe s posebnim potrebama.
  
Hotel koji nosi znak Adria Bike Hotel svojim gostima ovisno o destinaciji nudi:

- profesionalno istrasirane i kategorizirane staze za brdski i cestovni biciklizam
- staze za obiteljsku vožnju biciklom i za rekreativce
- gpx datoteku staza za download
- najam GPS uređaja
- sve informacije vezane uz bicikliranje u destinaciji

Vodič za bicikliste hotela Bitoraj sadrži informacije o:

- destinaciji i hotelu
- 6 MTB i 6 staza za cestovni biciklizam
- točkama interesa na stazama

 Romantično Valentinovo
Povedite svoju bolju polovicu na ljubavno putovanje koje će zauvijek pamtiti. Jedino što morate ponijeti u Gorski kotar je „prstohvat ljubavi", jer za sve ostalo pobrinuo se Hotel Bitoraj.

U ponudu je uključen dvodnevni smještaj za dvije osobe, s bogatim planinskim doručkom za dvoje. Osim toga, tu je i korištenje Wellness centra „Bitoraj", čija je posebna atrakcija relax room s panoramskim pogledom na jezero Bajer i goranske pejsaže. Parove će u sobi dočekati pjenušac, ogrtači i papuče, a nudi im se i raniji „check-in" na dan dolaska te kasniji „check-out" na dan odlaska. Večernje druženje obogatit će prigodni valentinovski meni i živa muzika u subotu, 12. veljače u restoranu Bitoraj, kao i 10 posto popusta na buteljirana vina.
 

 
INFO: www.bitoraj.hr 
          tel. +385 51/830-005
          Restoran: +385 51 835-019 
          Fax: +385 51/830-004
          e-mail: info@bitoraj.hr
 
 
  Sveti Križ 1, 51322  Fužine
  Tel: +385 51/830-005

info@bitoraj.hr
www.bitoraj.hr
Petit déjeuner:
Climatisation:
TV:
Parking:

Ce site web utilise des cookies pour offrir une meilleure expérience utilisateur et des fonctionnalités améliorées. En savoir plus